Bezorgen

Voor het verzenden van de bestellingen heeft MagnesiumOnline gekozen voor de betrouwbare service van PostNL. 
Alle producten liggen voorradig in ons magazijn in Breda. We hanteren dan ook de regel op werkdagen en zondagen voor 23:00 besteld is dezelfde dag verzonden.
U ontvangt dezelfde dag van uw bestelling een trackingcode zodat u de zending kunt volgen en het pakketje niet hoeft te missen.
Mocht uw bestelling onverhoopt toch niet weg kunnen om een of andere reden dan wordt u hier tijdig over geïnformeerd.

Voor bestelling boven de €30,-  betaald u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder dit bedrag rekent MagnesiumOnline €5,95 (incl. btw). 

Afhalen

U kunt online bestelde producten zonder bijkomende kosten afhalen bij onze afhaalbalie in Breda. U voert uw bestelling door via de webshop online, waarna de producten in het magazijn voor uw worden gereserveerd en klaargezet.

Na het plaatsen van uw bestelling wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld wanneer de bestelling klaarstaat. Wij adviseren u om dit bericht altijd even af te wachten om onnodig wachten en teleurstellingen te voorkomen. Ook wanneer uw bestelling om een of andere reden niet kan worden klaargezet wordt er contact met u opgenomen over de bestelling.

Als u naar ons magazijn komt om de producten af te halen, neem dan een afdruk van uw orderbevestiging mee. Dit om misbruik van uw gegevens te voorkomen. Daarnaast kan er eventueel ook naar u legitimatiebewijs worden gevraagd.